În conformitate cu prevederile articolului 2 din Ordinul numărul 73/83 din 29 ianuarie 2021, Primăria municipiului Slatina, organizează marți, 09.02.2021, ora 14:00, la sediul din strada Mihail Kogălniceanu, numărul 1, interviu pentru selecția personalului care își va desfășura activitatea în centrele de vaccinare împotriva COVID-19, respectiv medici, asistenți medicali, care își exercită profesia în condițiile legii, precum și registratori medicali.
În vederea participării la interviu persoanele interesate vor depune la sediul Primăriei municipiului Slatina următoarele documente:
cerere pentru intrarea în relație contractuală cu Primăria municipiului Slatina pentru realizarea activității de vaccinare împotriva COVID-19;
documente care atestă înscrierea în una din categoriile de personal necesar desfășurării activității de vaccinare - medic, asistent medical, registrator medical.
Înscrierea la interviu se va face la sediul instituției până marți, 09.02.2021, ora 09:00.
Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor
Adresează invitația tuturor cetățenilor care nu dețin acte de identitate, sunt titulari ai actelor de identitate cu termenul de valabilitate expirat sau urmează să expire până la sfârșitul anului și tinerilor care au împlinit vârsta de 14 ani și nu sunt în posesia unui astfel de document să se prezinte la sediul Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor, din Strada Centura Basarabilor, numărul 8, județul Olt, pentru a fi puși în legalitate pe linie de evidență a persoanelor.
Șef serviciu,
Elena-Claudia Vîlceleanu
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța are în implementare proiectul “A heritage friendly cross-border economy in România and Bulgaria - HERITAGE RO-BG”, finanțat prin Programul Interreg V-A România - Bulgaria. Parteneriatul proiectului este format din CCINA Constanța, care are calitate de leader de proiect, iar Camera de Comerț și Industrie Dobrich din Bulgaria este partener.
Proiectul își propune să promoveze un mediu de afaceri care să protejeze patrimoniul cultural și natural. Proiectul se concentrează pe patru sectoare economice, considerate cu cel mai mare risc în ceea ce privește valorificarea economică sustenabilă a patrimoniului: turism, urbanism-arhitectură-construcții, agricultură-silvicultură-pășunat și energii regenerabile.
Principalul rezultat al proiectului „Strategia de dezvoltare a unei economii care protejează resursele naturale și culturale în România și Bulgaria” se concentrează distinct pe patrimoniul cultural și pe cel natural. Lucrarea este disponibilă pe site-ul proiectului http://heritagerobg.eu/ro/rezultate/ sau pe site-ul CCINA Constanța la adresa https://www.ccina.ro/proiecte/in-derulare/heritage.